Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Πανελλαδική συνάντηση για την ενέργεια.

Πρόσκληση της θεματικής «πόλη, περιβάλλον, οικολογία» του ΣΥΡΙΖΑ. Σάββατο 17 Απριλίου 2010 στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας.

Η θεματική «πόλη, περιβάλλον, οικολογία» του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει το Σάββατο 17/4/2010, πανελλαδική συνάντηση – ανοιχτή συζήτηση με θέμα τον ενεργειακό σχεδιασμό στην Ελλάδα. Η συνάντηση θα γίνει στη Θήβα (Συνεδριακό Κέντρο) με ώρα έναρξης 10.30 π.μ., δεδομένου ότι η Βοιωτία εξελίσσεται σε νέο ανεξέλεγκτο ενεργειακό κέντρο της χώρας.
Καλούμε μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ από όλη την Ελλάδα που έχουν κινηματική, επιστημονική και κοινωνική ενασχόληση με τα ζητήματα της ενέργειας αλλά και φορείς, συλλογικότητες και τοπικά κινήματα να συναντηθούμε και να ανοίξουμε το θέμα της ενέργειας στη χώρα στοχεύοντας στην εκπόνηση του δικού μας ανταγωνιστικού σχεδίου για τον ενεργειακό σχεδιασμό.

Επιθυμία και στόχος μας είναι να εκπροσωπηθούν όλες οι απόψεις και προσεγγίσεις επί του θέματος σε μια συνάντηση ουσιαστική και πλούσια σε προβληματισμό.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί σε μια οργανωμένη ολομελειακή διαδικασία με δύο άξονες: 1. Διεθνές πλαίσιο και ενεργειακή πολιτική στην Ελλάδα – 2. Εναλλακτικές κατευθύνσεις της αριστεράς: ενεργειακός σχεδιασμός για τις ανάγκες της κοινωνίας

Πληροφορίες: perivallon-syriza.gr
e-mail: perivallonsyriza@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: