Τετάρτη, 6 Μαΐου 2009

Συνάντηση Νεολαίων των κομμάτων με το Νίκο Σαράντη 4/5 για την κινητοποίηση για το 301

Στις 4/5 ο Δήμαρχος κάλεσε τις νεολαίες όλων των κομμάτων για την καλύτερη οργάνωση της κινητοποίησης. Στη πρόσκληση αυτή ανταποκριθήκαμε μόνο εμείς, οι Νέες κ’ Νέοι του ΣΥΡΙΖΑ.Στην κουβέντα που είχαμε με το Δήμαρχο, εμείς τονίσαμε:

- Ότι πρέπει να μπει ως αιχμή το σταμάτημα της 5ης γραμμής και ο Δήμος να δράσει ουσιαστικά σε αυτή την κατεύθυνση. (Κατάληψη και μπλοκάρισμα της 5ης γραμμής)

- Ο Δήμος πρέπει να διεκδικήσει όλη την έκταση του στρατοπέδου.

- Να υπάρξει συνέχιση των κινητοποιήσεων μετά την συγκέντρωση στις 13/5.

- Λόγω της προεκλογικής περιόδου να μην καταλήξει η συγκέντρωση σε φιέστα κανενός κόμματος.


Ο Δήμαρχος συμφώνησε σε αυτά που επισημάνθηκαν διαβεβαιώνοντάς μας, ότι η δημοτική αρχή σχεδιάζει τη συνέχιση των κινητοποιήσεων καθώς κι ότι θα βάλει ως αιχμές το αίτημα της 5ης γραμμής και το χώρο της μάντρας στα Μυκονιάτικα,. Όσον αφορά την πρόταση για κατάληψη της 5ης γραμμής, είπε ότι θα το σκεφτεί. Μας εγγυήθηκε ότι ο Δήμος διεκδικεί το 301 ολόκληρο και χωρίς καμία εκμετάλλευση των χώρων από ιδιώτες.


Υ.Γ: Ο Δήμαρχος όταν ερωτήθηκε από εμάς για το κόστος της συγκέντρωσης, (γιατί θεωρούμε τα 20.000 ευρώ, που ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο, μεγάλο ποσό) μας ενημέρωσε αναλυτικα για τα έξοδα και μας ανέφερε οτί το κόστος έχει μειωθεί σε15.000

Δεν υπάρχουν σχόλια: