Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2009

Εκδήλωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αγίων ΑναργύρωνΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

15 ΣΗΜΕΙΑ - ΑΜΕΣΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΠΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Η εφαρμογή της περίφημης «ελεύθερης αγοράς» και του νεοφιλελευθερισμού, τα τελευταία 30 χρόνια, έδειξαν τις πραγματικές τους συνέπειες στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Ελάχιστοι άνθρωποι στον πλανήτη βρέθηκαν τρομαχτικά ωφελημένοι, έχοντας συσσωρεύσει αμύθητα πλούτη, εις βάρος της ζωής, των μισθών, των συντάξεων, των εργασιακών σχέσεων, της κοινωνικής ασφάλισης, της υγείας, της παιδείας, των δημοκρατικών και κοινωνικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, του περιβάλλοντος και των ελεύθερων χώρων.

Όλοι εμείς που δεν έχουμε άλλο μέσο για να ζήσουμε εκτός από την εργατική μας δύναμη, δεχόμαστε μια άνευ προηγουμένου επίθεση: πόλεμοι απίστευτης αγριότητας, δολοφονικές επιθέσεις στη νεολαία και στο συνδικαλισμένο εργατικό κίνημα, εξαθλίωση των μικρών αγροτών, κατάργηση κάθε «κεκτημένου» των εργαζομένων και ασυδοσία των μεγαλο-επιχειρηματιών, κλοπή της δημόσιας περιουσίας και παραχώρηση και της τελευταίας σπιθαμής ελεύθερου χώρου στο μεγάλο κεφάλαιο.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Στηρίζουμε σταθερά την οργανωμένη και συντεταγμένη αντίσταση του νεολαιίστικου και εργατικού κινήματος.

Καλούμε όλες τις αριστερές δυνάμεις, όλους τους ανθρώπους που θέλουν να αντιδράσουν αποτελεσματικά απέναντι σε αυτό το σύστημα, να δράσουμε από κοινού.

Προτείνουμε αρχικά και συμπυκνωμένα 15 σημεία – στόχους πάλης και όχι προτάσεις «διαχείρισης» του αδίστακτου, άδικου και αδηφάγου συστήματος που άλλοι κατασκεύασαν και φόρτωσαν στην πλάτη μας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ

«ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΚΑΙ ΟΙ 15 ΣΤΟΧΟΙ ΠΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ»

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΛΕΒΑΡΗ 19:30

Α ΚΑΠΗ (Πλαστήρα & Κλεισούρας)

Οι συζητήσεις αυτές θα συνεισφέρουν ουσιαστικά και στη διαδικασία συνδιαμόρφωσης του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει ξεκινήσει και θα παρουσιαστεί στη 2η Πανελλαδική Σύσκεψη, στα τέλη Μάρτη 2009.Δεν υπάρχουν σχόλια: