Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ανακοίνωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αγ.Αναργύρων – Καματερού για την περιοδεία σε χώρους δουλειάς και αναψυχής.


Την Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Νοεμβρίου,  αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Αγίων Αναργύρων-Καματερού με επικεφαλείς τους βουλευτές, Α.Αλεξόπουλο και Π.Κουρουμπλή πραγματοποίησε περιοδεία στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού και στα πλαίσια αυτής επισκέφθηκε χώρους δουλειάς αλλά και χώρους αναψυχής, χώρους δηλαδή που ζουν και δραστηριοποιούνται καθημερινά οι πολίτες της περιοχής μας.

            Επισκέφθηκε συγκεκριμένα τις εφορίες, τους δήμους, τις τράπεζες της περιοχής, τα αστυνομικά τμήματα, τα ΚΑΠΗ αλλά και όλα τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ, συνομιλήσαμε με εργαζόμενους στις υπηρεσίες αυτές αλλά και πολίτες που τις «απολαμβάνουν».  Καταφέραμε με αυτό τον τρόπο να ακούσουμε τις ανησυχίες των πολιτών, να διαμορφώσουμε μια άποψη για την λειτουργία όλων αυτών των υπηρεσιών και να δεσμευτούμε ότι θα παλέψουμε με όλα τα μέσα για την καλύτερη λειτουργία αυτών και την καλύτερη καθημερινότητα πολιτών και εργαζομένων.
Γι’ αυτό το λόγο και η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αγ.Αναργύρων – Καματέρου έχει αποφασίσει ότι θα προχωρήσει σε τέτοιες εξορμήσεις και το επόμενο χρονικό διάστημα στην περιοχή μας, προκειμένου να συγκεντρώσει όλα τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν και να προσπαθήσει να δώσει λύσεις για να βελτιωθεί η καθημερινότητα όλων μας!
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εντείνει τον αγώνα για ένα καθολικό και δωρεάν σύστημα πρόνοιας για όλους τους κατοίκους της χώρας. Η καθημερινότητά μας είναι δική μας υπόθεση και θα την κάνουμε όσο καλύτερη μπορούμε! Η εργασία, η ψυχαγωγία και η πρόνοια είναι δικαίωμα και όχι εμπόρευμα και αυτό θα πρέπει να γίνει σαφές και ξεκάθαρο στους εκφραστές των μνημονιακών πολιτικών.




Δεν υπάρχουν σχόλια: