Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Υπουργείο Δημόσιας Tάξης & Εξοστρακισμών: Ολόκληρη η αλήθεια!


αναδημοσιεύεται από salata.wordpress.com

1. Οι αστυνομικοί βρίσκονται ΠΑΝΤΑ σε άμυνα. Βρίσκονται σε άμυνα ακόμα και αν αυτοί που τους επιτίθενται δεν τους έχουν επιτεθεί. Ειδικά αν αυτό έχει συμβεί στα Εξάρχεια.

2. Οι αστυνομικοί πυροβολούν πάντοτε στον αέρα για εκφοβισμό. Ασχέτως προς τα που είναι στραμμένο το όπλο τους.

3. Οι σφαίρες των αστυνομικών περιστρόφων, εξοστρακίζονται στο έδαφος. Παρά το γεγονός οτι οι πυροβολισμοί έχουν γίνει στον αέρα.

pliatsiko2

4. Οι σφαίρες των αστυνομικών περιστρόφων που εξοστρακίζονται στο έδαφος, βρίσκουν πάντοτε κάποιον να χτυπήσουν και μάλιστα σε καίριο σημείο. Σε αντίθεση με όλες τις άλλες σφαίρες, που ΟΤΑΝ εξοστρακίζονται και ΟΤΑΝ χτυπάνε κάποιον, χτυπάνε συνήθως κάποιον άσχετο, οι σφαίρες που ρίχνουν οι αστυνομικοί στον αέρα για εκφοβισμό, εξοστρακίζονται ΠΑΝΤΑ στο έδαφος και χτυπάνε ΠΑΝΤΑ αυτόν ο οποίος θα έτρωγε την σφαίρα ούτως ή άλλως, αν ο αστυνομικός πυροβολούσε στο ψαχνό.

5. Εαν αστυνομικός πυροβολήσει τσιγγάνο, μετανάστη, γνωστό άγνωστο κουκουλοφόρο, η απόλυτη ευθύνη βαραίνει τον τσιγγάνο, μετανάστη, γνωστό άγνωστο κουλκουλοφόρο.

6. Οποιοδήποτε άτομο πυροβοληθεί απο αστυνομικό, πρέπει να υπαχθεί αυτομάτως σε μια απο τις προαναφερθείσες κατηγορίες, ακόμα και αν προ του πυροβολισμού δεν υπαγόταν σε καμία.
7. Κάθε τέτοιου είδους περιστατικό θεωρείται μεμονωμένο, ακόμα και αν είναι το πέμπτο την ίδια εβδομάδα. Μεμονωμένο θεωρείται οποιοδήποτε περιστατικό δεν μπορεί να δικαιολογήσει ο υπουργός στην τηλεόραση.
8. Σε περίπτωση θανάτου, δεν πρέπει να χρηγσιμοποιείται ο όρος «δολοφονία». Σωστός όρος είναι το «ατυχές συμβαν του θανάσιμου τραυματισμού».
9. Αμέσως μόλις πληροφορηθεί τέτοιου είδους περιστατικό, ο υπουργός οφείλει να εκφράσει τη λύπη του για το ατυχές συμβάν και να θέσει την παραίτησή του στη διάθεση του Πρωθυπουγού, ο οποίος οφείλει να μην την κάνει αποδεκτή.

10. Αμέσως μετά, ο υπουργός πρέπει να δηλώσει οτι οι ένοχοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά, όπως όλοι οι προηγούμενοι, άλλωστε.

11. Για ότι γίνει απο εκεί και πέρα, υπεύθυνος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: